Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
I wonder if I've been changed in the night? Let me think. Was I the same when I got up this morning? I almost think I can remember feeling a little different. But if I'm not the same, the next question is 'Who in the world am I?' Ah, that's the great puzzle!

5 Οκτ 2009

Party AnimalsΧθες βράδυ παρευρέθηκα σ'ένα ξέρφενο πάρτυ, σένα πάρτυ που μου με πλημύρισε θύμισες από πάρτυ στα οποία έχω ξαναβρεθεί και πραγματικά απόλαυσα αυτήν την εναλλακτική πρόταση "χορευτικής" παράστασης. Με έκανε να νίωσω καλά για τις χαζούλικες φάσεις στις οποίες έχω ενδώσει κατα διαστήματα, για τις γκάφες μου και τον υπερενθουσιασμό μου που μ'εχουν φέρει πολλές φορές σε άβολη θέση.

Τελικά κανείς δεν χρειάζεται να είναι τέλειος, γιατί είναι ακριβώς αυτή η ατέλεια μας που μας κάνει ενδιαφέροντας και μοναδικούς. 

Lets party λοιπόν, ας τολμήσουμε να βγούμε έξω από το καβούκι μας και τις μικρές μας συνήθειες, ας τολμήσουμε να κάνουμε πράγματα που ίσως μας φοβίζουν... Τι σημασία έχει αν φανούμε λίγο τρελοί ή περιέργοι, σημασία έχει πως από την πιο μικρή εμπειρία έχουμε να αποκομίσουμε τόσα πολλά και μόνο αν την ζήσουμε στο μέγιστο βαθμό της θα κατορθώσουμε σταλήθεια να το καταφέρουμε αυτό.

Carpe diem, ναι αλλά από μια άλλη οπτική γωνία πλέον. Δεν περιμένω να συμβουν πράγματα, να περάσει το τρένο από δίπλα για να πηδήξω στο επόμενο βαγόνι, αλλά κανώ έγω τα πράγματα να μου συμβούν, γινομαί εγώ ο οδηγός του τρένου γιατί όλη η ενέργεια που χρειαζόμαστε βρίσκεται κάπου μέσα μας και το μόνο που χρείαζεται είναι να τη βρούμε και να την μοιραστούμε απλώχερα με τους γύρω μας!

7 σχόλια:

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Έρχομαι κι εγώ στο party.
Ψοφάω για κάτι τέτοια...
Με θέλετε;
Όταν πρέπει το παίζω και χαζοχαρούμενος!
Καλό βράδυ

Alice World είπε...

Δύσπιστε βεβαίως και να κοπιάσεις αλλά όπως ακριβώς είσα, δεν χρειάζεται να το παίξεις τίποτα.

Καλή σου μέρα!

ρίτσα είπε...

εν ωραία να αφήνεσαι

να κάμνεις τζιαι καμιάν πελλάρα.

χρειάζεται

oniropolos είπε...

ftani na ise o eayto s...

Φλεγoμενος είπε...

Καλό και το αλκοόλ αν εισαι πάνω από 18 :)

Alice World είπε...

Ριτσάκι, και μια και δυο στην τελική we only live once!

Oniropole, εννοείται οι βλεκειούλλες είναι όμορφες και απολαυστικές μόνο αν είναι μέσο έκφρασης, για οποιοδήποτε άλλο λόγο είναι απλά αχρείαστες

Φλεγόμενε, καλό το ποτό φτάνει να μην το παρακάνουμε ή να μην το παρακάνουμε συχνά ( ας σκεφτούμε και λίγο το καημένο το στομαχάκι μας :οΡ). Προσωπικά τα κενά μνήμης δεν μου άρεσαν ποτέ.

Alice World είπε...

Πολύ καλη μέρα σας!