Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
I wonder if I've been changed in the night? Let me think. Was I the same when I got up this morning? I almost think I can remember feeling a little different. But if I'm not the same, the next question is 'Who in the world am I?' Ah, that's the great puzzle!

28 Δεκ 2009

Here's to looking at you kid


Απολογούμαι για την απουσία μου. Δεν ήταν εσκεμμένη αλλά ο Δεκέμβρης μου επιφύλαττε πολλές εκπλήξεις.Για την ακρίβεια με έφερε αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα! Μέχρι και το ζώδιο μου, που για πρώτη φορά κατάφερε να κάνει σωστή πρόβλεψη, μου έθεσε το εξής ερώτημα: «Θα εγκαταλείψεις την ασφαλή Εδέμ για ένα επίγειο, επίπονο και σκοτεινό πάθος ή θα συμβιβαστείς υπό το βάρος μιας ζωής που σου προσφέρει την μοναξιά με το περιτύλιγμα της ασφάλειας;». Είναι σχεδόν τραγελαφικό ότι όλο το σύμπαν συνομοτεί στις πιο τρομακτικές μα ταυτόχρονα πιο ενθουσιώδεις αλλαγες τις μικροζωής μου.


Δεν έχω καθόλου συγγραφικό οίστρο (τρομάρα μου), όλα τα σχέδια που είχα για νέα άρθρα μου φαίνονται ανούσια ή περιττά. Το μόνο που με απασχολεί είναι το «τι μέλλει γενέσθαι»...

Χωρίς ίχνος τύψεων και κόντρα στην υπερενεργητική μου φύση, ομολογώ ότι το πιο ενθουσιώδες πράγμα που έκανα κατά την διάρκεια των εορτών ήταν να πάω το Σάββατο βράδυ στην New Division :οΡ Κατα τα άλλα οι γιορτές κύλησαν απλά υπερβολικά ήσυχα. Βέβαια πέρασα το μεγαλύτερο μέρος τους αρρωστούλα στο κρεβάτι. Η καλύτερη μου δε αυτές της γιορτές ήταν ότι εξαιτίας της ασθένειας βρήκα τον χρόνο να απολαύσω ταινίες, το βιβλίο μου και κυρίως ύπνο!

Δε έχω κανένα εμφυολόγημα να μοιραστώ :oPPP Όμως σας εύχομαι ολόψυχα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

8 σχόλια:

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ, από αυτή τη θέση, είναι να μπορέσεις να τα φορτώσεις όλα στον γέρο χρόνο και να υποδεχτείς τον καινούργιο, άσπιλη και αμόλυντη, γεμάτη υγεία και ιδέες.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΦΟΥΛΗ είπε...

Αν ένιωθες ετσι καλά έκανες...
Χρόνια πολλά καλή βδομάδα...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

kat. είπε...

χρόνια πάρα πολλά..
να είσαι πάντα καλά..

Alice World είπε...

Σταύρο μου, σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και ανταποδίδω με ευχές για συνεχείς επιτυχίες στην κουζίνα αλλά και όπου αλλού επιθυμείς!

Φούλη μου, σε ευχαριστώ ξανά για τα δώρα κια τις ευχές. Το πήρα κια στα αλήθεια το άρωμα τελικά και μου άρεσε πάρα πολύ! Καλός να ορίσει η νέα χρονιά με περισσότερα ταξίδια και να σε περικυκλώσει μόνο με αγάπη!

Σκρουτζάκο καλωσόρισες και ευχαριστώ για τις ωραίες σου ευχές. Ανταποδίδω με θερμές ευχές για ένα υπέροχο καινούργιο χρόνο!

Κατ μου, χρόνια πολλά, δημιουργικά γεμάτα μόνο έμπνευση και αγάπη.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Ομορφη ευτυχισμένη, με υγεία και σύνεση.

mahler76 είπε...

Καλή χρονιά να έχουμε!!!

Alice World είπε...

Αστρο-Συμμορίτες,

Καλή αστροχρονιά και σε σας. Ευχαριστώ για τις ευχές. Και σεις ότι ποθείτε!


Mahler μου, καλή μας χρονιά όλο έρωτα και δημιουργία!