Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
I wonder if I've been changed in the night? Let me think. Was I the same when I got up this morning? I almost think I can remember feeling a little different. But if I'm not the same, the next question is 'Who in the world am I?' Ah, that's the great puzzle!

24 Σεπ 2009

Πρωινή Κίνηση...



Κάνω μια δημόσια έκληση σε όλους τους Κύπριους οδηγούς που ξεκινάνε καθημερινά να πάνε στην δουλεία τους,ΞΥΠΝΑΤΕ! Μα το Θεό καλοί μου άνθρωποι, πριν βγήτε στους δρόμους βεβαιωθήτε ότι έχει ανοίξει το μάτι, έχετε ξεπλήνει τις τσίπλες και είστε σε κατάσταση εγρήγορσης. Δεν κάνουμε δέκα ώρες να πάρουμε μια δεξιά στροφή μάνδαμ, γιατί περιμένουν κιάλλοι άμοιροι άνθρωποι αποπίσω. Και συ κύριος παρακολουθούμε και λίγο το φανάρι όχι μόνο το τι παίζει από γυναικείο πληθυσμό στα διπλανά αυτοκίνητα, το ξέρω ότι περνάτε μια κρίση, ότι δεν σας εκφράζει η γυναίκα σας, ότι η γκόμενα σας κάνει νερά αλλά τι φταίω και γω η κακόμοιρη που απλά θέλω να φτάσω στην δουλεία μου στην ώρα μου.

Γιανα μην πάρω στο στόμα μου κάτι άλλες κομπλεξικές καταστάσεις που την βρίσκουν κυριολεκτικά με το να βλέπουν ουρές εκνευρισμένων οδηγών να τους βρίζουν γιατί αρνούνται να τρέξουν πάνω από 100 χιλιόμετρα στην ταχεία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου!

Έγω προτείνω να κάνουμε δύο ώρες άφιξης στον χώρο εργασίας για αυτούς που έχουν την θέληση και την ικανότητα οδηγητική και σωματικοπνευματική ικανότητα να φτάνουν στην δουλεία τους κοντά στις οκτώ και αυτούς που θα φτάνουν μετά! Εξορία στους αργοσχολούς και ανίκανους από τους δρόμους το πρωί!

Υ.Σ.: Δεν επιθυμώ να προσβάλω κανένα με παραπάνω γραφόμενα απλά κάπου έπρεπε να πώ και γω τον πόνο μου, η Αλίκη!

2 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

θα διαφωνήσω! καλύτερα να πας αργά παρά να πας τρέχοντας κινδυνευοντας να πεσεις σε κανενα αλλο και να προκαλεσεις δυστυχημα. αρκετα δυστυχηματα εχουμε ηδη!
σκεψου μονο ποσα γινονται, ειδικα στην εισοδο της λευκωσιας, μολις πεσουν οι πρωτες ψιχαλες. τρέχουν, δεν κρατούν απόσταση ενώ πάνε του σκοτωμού με 150 και μετά πέφτουν σε άλλους ανυποψίαστους που πρόσεχαν.
ΣΙΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Σ Ι Γ Α ! ! !

Alice World είπε...

Dorothea, δεν είπα να τρέχουν με 150, αλλά η ταχεία λωρίδα λέγετε έτσι για κάποιο λόγο, οπότε περιμένω όποιον επιλέγει να τη διανύσει να πηγαίνει με 120.

Μα το χειρότερο μου, είναι ότι οι πλείστοι οδηγοί το πρωί είναι κοιμισμένοι και αυτό τους κάνει επίσης επικίνδυνους. Για να μην πίασω στο στόμα μου όλους αυτούς που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι δικοί τους και κανούν ότι μα ότι θέλουν!